Skip to content

Transport gratuit la comenzi peste 500 lei               Garantie de retur 14 zile               Livrare in maxim 48h                Produse de calitate             

Rochie tradtionala

Despre noi

Magazinul nostru, „Elegant-Traditional”, a luat fiinta in anul 2008, in municipiul Bistrita, in centrul istoric al orasului, din judetul Bistrita-Nasaud.

Din dorinta de „frumos”, exprimat prin eleganta si traditie, am incercat mereu sa punem in valoare si sa promovam produsele confectionate de producatorii romani din tara, tocmai de aceea, magazinul nostru ofera o gama variată de produse de calitate care constă în: îmbracaminte, încălțaminte și accesorii pentru toate vărstele.

Printre aceste produse, „IA Romaneasca” este vedeta magazinului nostru, fiind un produs care a trecut si de granitele tarii.

IA romaneasca si produsele traditionale sunt zestrea poporului roman, astfel ele au o importanta deosebita pentru ca promoveaza brandul tarii noastre peste hotare.

Tocmai de aceea, pentru ca dorim ca romancele noastre sa poarte cu eleganta produsele romanesti de calitate si sa duca mai departe traditia portului romanesc, magazinul nostru pune la dispozitia dumneavoastra cele mai frumoase haine traditionale in care sa va simtiti mandre de brandul romanesc.