Skip to content

Transport gratuit la comenzi peste 500 lei               Garantie de retur 14 zile               Livrare in maxim 48h                Produse de calitate             

haine-en-gros-ieftine-per-donna-negru-auriu-2

Politica de livrare si retur

 

Livrarea :

         Livrarea coletului are loc in 24-48 ore lucratoare prin curierat rapid in orice localitate din Romania prin intermediul colaboratorilor nostri: GLS, Posta Romana. Timpul necesar livrarii este calculat din momentul expedierii coletului.

         Daca plasati comanda VINERI, dupa ora 16:00, comanda va fi procesata LUNI, urmand ca aceasta sa ajunga la dumneavoastra in termen de 24-48 ore.

         Taxa de livrare este achitata de catre client. Taxa pentru livrarea pe teritoriul Romaniei este de 25 lei.

* Pretul este valabil pentru localitatile in care firmele de curierat nu percep taxe pentru km externi.

Pentru localitatile cu kilometri externi fata de cel mai apropiat sediu al firmei ce livreaza puteti opta pentru expedierea prin Posta Romana.

             LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZILE DE PESTE 500 LEI !

 

Returnarea :

      Daca nu sunteti multumiti de produsele noastre sau pur si simplu considerati ca ceva nu corespunde cu dorintele dumneavoastra, puteti returna in termen de maxim 14 zile lucratoare produsele comandate. Pentru returnare va rugam sa ne contactati telefonic la 0740 027 258.

      Taxa de curier pentru retur va fi suportata de catre dumneavoastra si puteti alege orice metoda de livrare doriti.

      Este necesar sa mentionati daca doriti inlocuirea cu un alt produs sau returnarea banilor.

       In cazul in care optati pentru returnarea banilor, acestia vor fi inapoiati prin transfer bancar in maxim 30 zile lucratoare de la primirea coletului.

        Coletul trebuie sa contina produsul returnat, iar acesta din urma, trebuie sa corespunda estetic, sa aiba eticheta intacta si sa nu prezinte urme de uzura. In caz contrar, exista posibilitatea ca suma sa nu fie restituita.

       Suma returnata consta doar in valoarea produsului, nu si a taxei de transport. In cazul in care alegeti inlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de dumneavoastra.

       Taxa de transport nu se returneaza.

                                                                                                     

           „Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului său, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

   

Rochita traditionala moderna