Transport gratuit la comenzi peste 500 lei               Garantie de retur 14 zile               Livrare in maxim 48h                Produse de calitate             

Termeni si conditii

haine-en-gros-ieftine-per-donna-negru-auriu-2

Dispozitii generale :         

 

         Prin prezenta se stabilesc conditii de vanzare de haine din magazinul on-line www.elegant-traditional.ro , proprietatea S.C.LCM-UNIC SRL , societate comerciala legal infiintata conform legilor romane , cu sediul in Bistrita, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub J06/48/2002, CUI 14431259 . Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implică acceptarea a prezenţilor  termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului îţi recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi a conditiilor ce urmeaza a fi mentionate. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare prealabilă. 

 

Produsele :

   

    Produsele comercializate de magazinul nostru, Elegant-Traditional sunt produse noi, ambalate de catre noi. Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile în cazul în care produsele dorite nu se mai regăsesc în oferta prezentata. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu. De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislaţia în vigoare, în ceea ce priveste informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea pot interveni erori de 2-3 cm în măsurile articolelor prezentate şi afişate pe site.Preţurile produselor nu  includ taxele de livrare.

 

Metode de plata

 

Pentru a plati pentru produsele din magazinului nostru, oferim trei metode  de plata:

  1. Plata ramburs: se achita la livrarea coletului.
  2. Plata online cu cardul: se achita online.
  3. Depunere numerar in cont: clientul depune banii in cont, iar pe urma se finalizeaza comanda.

 

Livrarea :

   

    Livrarea coletului are loc in 24-48 ore lucratoare prin curierat rapid in orice localitate din Romania prin intermediul colaboratorilor nostri: GLS, Posta Romana. Timpul necesar livrarii este calculat din momentul expedierii coletului.

         Daca plasati comanda VINERI, dupa ora 16:00, comanda va fi procesata LUNI, urmand ca aceasta sa ajunga la dumneavoastra in termen de 24-48 ore.

         Taxa de livrare este achitata de catre client. Taxa pentru livrarea pe teritoriul Romaniei este de 20 lei.

* Pretul este valabil pentru localitatile in care firmele de curierat nu percep taxe pentru km externi.

Pentru localitatile cu kilometri externi fata de cel mai apropiat sediu firmei ce livreaza puteti opta pentru expedierea prin Posta Romana.

 

             LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZILE DE PESTE 500 LEI !

 

Returnarea :

    

  Daca nu sunteti multumiti de produsele noastre sau pur si simplu considerati ca ceva nu corespunde cu dorintele dumneavoastra, puteti returna in termen de maxim 14 zile lucratoare produsele comandate. Pentru returnare va rugam sa ne contactati telefonic la 0740 027 258.

      Taxa de curier pentru retur va fi suportata de catre dumneavoastra si puteti alege orice metoda de livrare doriti.

      Este necesar sa mentionati daca doriti inlocuirea cu un alt produs sau returnarea banilor.

       In cazul in care optati pentru returnarea banilor, acestia vor fi inapoiati prin transfer bancar in maxim 30 zile lucratoare de la primirea coletului.

        Coletul trebuie sa contina produsul returnat, iar acesta din urma, trebuie sa corespunda estetic, sa aiba eticheta intacta si sa nu prezinte urme de uzura. In caz contrar, exista posibilitatea ca suma sa nu fie restituita.

        Suma returnata consta doar in valoarea produsului, nu si a taxei de transport. In cazul in care alegeti inlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de dumneavoastra.

       

Taxa de transport nu se returneaza.

                                                                                                     

           „Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului său, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

 

       

 

Rochita traditionala moderna